Het is hem gelukt!!! Afgelopen weekend heeft “onze” Hans de Ironman gedaan op het prachtige, maar heuvelachtige Canarische eiland Lanzarote.

Ironman
Hans Messie heeft de Ironman gedaan op het prachtige Lanzarote om geld in te zamelen voor een documentaire over de komst van de wolf naar Nederland | Foto gemaakt voor Animals Today

Hij is 61 jaar, bestuurslid bij House of Animals, initiatiefnemer van de kringloopbedrijven Wawollie (waarvan de winst naar goede dierendoelen gaat), hij is veganist en bovenal dierenbeschermer. En nu mag hij zich dus Ironman noemen!

De Ironman is een triatlon waarbij deelnemers eerst 3,8 kilometer zwemmen, daarna 180 kilometer fietsen en als dat er op zit een marathon lopen, dus 42,2 kilometer te voet afleggen! En met deze prestatie heeft Hans niet alleen laten zien dat je als veganist zo’n extreme sportprestatie kan neerzetten, ook heeft hij 1760 euro ingezameld voor House of Animals en dan specifiek voor een documentaire over de komst van de wolf naar Nederland.

Namens iedereen van House of Animals en Animals Today van harte gefeliciteerd en dank je wel!!!

Bekijk hieronder hoe Hans over de finish gaat:

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

We laten de sponsorpagina deze week nog online staan dus mocht je zijn uitzonderlijke prestatie alsnog willen belonen en ons wolvenproject willen steunen dan heel graag!

Klik hier om te sponsoren!

©AnimalsToday.nl

 


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.