Zeventien maanden lang was Wesley, de labrador-retriever, uit West Windsor in New Jersey (Verenigde Staten) vermist. Maar wonderbaarlijk genoeg werd afgelopen week de hond na maar liefst zeventien maanden weer herenigd met zijn dolgelukkige gezin.

piepvandaag-wesley-hond

Wesley was vermist sinds november 2012 en verdween enkele dagen voor de doortocht van orkaan Sandy. Het gezin Cruz vreesde daarom ook voor het ergste voor hun hond. Toen Miguel en Myra Cruz afgelopen week bericht kregen over Wesley, dachten ze aanvankelijk dat het om een 1 april grap ging. De hond is opgemerkt toen hij rondzwierf op straat. Toen de politie arriveerde sprong het dier zonder aarzelen in de auto. Het was uiteindelijk Wesley’s chip die ervoor zorgde dat zijn baasjes geïdentificeerd konden worden.

De familie was er op het politiebureau zeker van dat het om ‘hun’ Wesley ging. Waar Wesley al die tijd heeft gezeten weet niemand, maar aan zijn uiterlijk en gedrag te zien, werd er goed voor hem gezorgd.

Bron: AD ©PiepVandaag.nl Jasper KromdijkWord nu maandelijks donateur en ontvang de prachtige kalender van varken Sam in de bus

Word donateur