Enige tijd geleden circuleerde via sociale media en nieuwssites een foto van een uitgemergelde hond die op het eerste gezicht meer dood dan levend leek.

herstel
Foto via The San Francisco Globe

Patrick was in een vuilniszak in een stortkoker gedumpt in de stad Newark, Verenigde Staten. Een vuilniswagen wilde net de vuilniszakken ophalen, toen het arme dier op het laatste moment gered werd. De eerste foto zul je waarschijnlijk vaak op Facebook zijn tegengekomen.

Niemand weet hoe Patrick tussen het vuilnis terechtkwam. Wel is bekend dat zijn vorige eigenaren hem niet alleen op deze vreselijke manier dumpten, maar ook voor meer dan een week vastketenden aan een reling.

Het kostte veel tijd en liefde, maar de pitbull vocht voor zijn leven en is er weer helemaal bovenop gekomen. Het is nu een gezonde en aanhankelijke hond waar liefdevol voor wordt gezorgd. Een wonderbaarlijk herstel dat alle dierenliefhebbers over de hele wereld raakt.

herstel
Liefde en goede zorgen maakten van Patrick wonder boven wonder weer een prachtige, gezonde hond | Foto via The San Francisco Globe

Bron ©PiepVandaag.nl Barbara Schriek


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.