Maak kennis met Cadence en Chance, twee pitbulls met een traumatisch verleden, gered van de straat door de Amerikaanse organisatie Hope for Paws. De twee honden zijn rond dezelfde tijd door de organisatie gered en kenden elkaar nog niet, tot dat Hope for Paws besloot ze aan elkaar voor te stellen. Deze ontmoeting levert hartverwarmende beelden op, vooral als je de verhalen van beide honden kent.

Wat een fijne beelden maar deze hartverwarmende en speelse dans tussen de twee pitbulls wordt nog specialer als je de verhalen van beide honden kent.

Cadence
Toen Hope for Paws oprichter Eldad Hagar Cadence vond werd meteen duidelijk dat deze hond het niet makkelijk heeft gehad. In de video is te zien hoe Cadence angstig en bedekt met wonden en littekens toe kijkt hoe Eldad nadert en haar vertrouwen probeert te winnen. Na een korte aanraking besluit Cadence dat het goed is en ze volgt Eldad naar de auto, waar ze zichzelf thuis maakt. Eenmaal binnen in de opvang wordt de hond volledig onderzocht en maakt ze kennis met de pitbull Chance. Chance wil haar gelijk helpen en begint de wonden op haar kop te likken. Dit is het begin van Cadence haar weg naar herstel.

Bekijk het ontroerende verhaal van Cadence in onderstaande video:

Chance
Chance leefde ook op straat en was erg wantrouwend toen de vrijwilligers van Hope for Paws hem kwamen helpen. Onderstaande video laat zien dat het een moeilijke klus is om Chance te pakken te krijgen, maar eenmaal binnen in de opvang en tijdens een heerlijk bad besluit ook hij dat het goed is en geniet van alle aandacht die hij krijgt.

Maak kennis met Chance in onderstaande video:

Kort na de ontmoeting tussen de twee pitbulls zijn beide honden geadopteerd en hebben ze ieder een fijn thuis gevonden. Als afsluiting nog een video van Chance bij zijn nieuwe familie. Wat heeft hij het goed!

Bron ©PiepVandaag.nl Jasper Kromdijk


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.