Onwaarschijnlijke vriendschappen in de dierenwereld leveren vaak schattige beelden op, zo ook in onderstaande video waar een eend een varken helpt met de vachtverzorging. Bruce de eend en Jasmine het varken zijn beide opgevangen door het Amerikaanse Catskill Animal Sanctuary.

vachtverzorging
Bruce en Jasmine | Screenshot YouTube

Catskill Animal Sanctuary is een opvang en organisatie die zich inzet voor verwaarloosde en mishandelde boerderijdieren in Amerika. De opvang is gevestigd in Hudson Valley in New York. Bruce en Jasmine hebben beide het geluk gehad na een zwaar leven te zijn opgevangen door deze mooie organisatie. Ondanks dat Jasmine pas nieuw is bij de opvang, is in de video al duidelijk te zien dat ze nieuwe vrienden maakt.

Geniet mee van de opbloeiende vriendschap tussen varken en eend in onderstaande video:

In de week voorafgaand aan Valentijnsdag plaatst PiepVandaag.nl verhalen over Echte Dierenliefde. Heb je een mooi en aandoenlijk verhaal voor ons, over dieren die dol op elkaar zijn? Mail deze dan voor 4 februari naar a.lagarde@piepvandaag.nl.

Bron ©PiepVandaag.nl Jasper Kromdijk


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.