Lieten we een maand geleden nog in alle vreugde weten dat House of Animals maar liefst 25.000 kilo hooi voor de hongerige ezels op Bonaire kon kopen, inmiddels is er genoeg geld ingezameld om deze kilo’s te verdubbelen.

hooi voor hongerige ezels
Dubbel hooi voor hongerige ezels op Bonaire | Foto: House of Animals

Ter herinnering: omdat er door de coronapandemie geen toeristen meer naar Bonaire komen zijn er voor ezelopvang Donkey Sanctuary Bonnaire geen inkomsten meer. Deze stichting krijgt helaas geen enkele steun van de Nederlandse overheid. Toen oprichter Marina Melis vertelde dat ze een groot probleem had wilde House of Animals haar en vooral de dieren helpen. Maar liefst 733 zieke, gewonde en verweesde ezels leven bij Marina in de opvang. Op 6 augustus begon een inzamelingsactie om de ezels van Donkey Sanctuary Bonnaire te helpen.
.

Karen’s blog: Help jij de ezels op Bonaire?

.
Een maand geleden konden we trots melden dat de actie een groot succes was. De ezels waren voorlopig weer voorzien van hoogwaardig voedsel.
.

Karen’s blog: 25.000 kilo hooi voor de ezels op Bonaire!

.
En nu blijk dat er dankzij veel gulle gevers in totaal 50.000 kilo hooi gekocht kan worden, dubbel de hoeveelheid waarop aanvankelijk was gehoopt.

Beschutting voor de ezels van Donkey Sanctuary Bonaire | Foto: House of Animals

De ezels van Marina zouden hun hoed afnemen voor iedereen die geholpen heeft, als ze een hoed hadden.

Twee bewoners van Donkey Sanctuary Bonaire | Foto: House of Animals

In moeilijke tijden hebben dierenvrienden solidariteit getoond met mens en dier. Dat is geweldig nieuws om het weekend mee in te gaan!

©AnimalsToday.nl | House of Animals