In een bos bij Beekbergen in de gemeente Apeldoorn, bij de Woeste Hoeve, heeft een wandelaar dinsdag 5 april een poedel aangetroffen. Het dier lag tussen de batterijen, schroeven en ander puin in een afgesloten bench en was in het bos gedumpt.

gedumpt
Foto: Meldpunt 144

De poedel is door de politie naar het dierenasiel gebracht, maar de vraag is natuurlijk wie dit arme dier zo aan haar lot heeft achtergelaten. De dierenpolitie is samen met Dierenasiel Kuipershoek in Apeldoorn een onderzoek gestart.

Asielbeheerder Marcel van den Berg:

“Er worden helaas veel dieren in het bos achtergelaten, maar een hond achterlaten in een gesloten bench, komt niet vaak voor en is wel heel wreed.”

Wat opvallend is, is dat de hond netjes getrimd en wel is achtergelaten. Van den Berg:

„Honden komen bij ons vaak compleet verwaarloosd terecht. De gevonden poedel ziet er, afgezien van zijn slechte gebit, heel verzorgd uit.”

 

Deze hond is op dinsdag 5 April ’s avonds gevonden in een afgesloten bench aan de Arnhemseweg bij de Woeste Hoeve in…

Geplaatst door Meldpunt 144 op vrijdag 8 april 2016

De poedel is niet gechipt en naar schatting is ze tien jaar oud. Wie herkent deze hond en/of (in combinatie met) de bench? Mensen die informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met de dierenpolitie via 144. Onze redactie tippen mag ook: redactie@piepvandaag.nl

Bron: De Stentor ©PiepVandaag.nl