23 tot en met 25 mei 2014 zijn de volgende Doggy Days! Vorig jaar heeft de eerste editie van Doggy Days plaatsgevonden, een lang weekend in een bungalowpark met je hond met vele activiteiten voor hond en baasje. Ik heb dit samen met twee vrienden van mij georganiseerd, die beiden uit de evenementenbusiness komen. 

Doggy Days
Doggy Days 2014

Het was vorig jaar erg leuk om de dierenwereld en de evenementenwereld te zien samenkomen en we hebben dan ook heerlijk samengewerkt en veel van elkaar geleerd. Het programma van Doggy Days is erg gevarieerd en speerpunt van dit weekend is hond en baasje vermaken en kennis bijbrengen, en dan wel op een ontspannen manier en in het belang van de hond. Zo zullen er in mei weer presentaties en workshops zijn over gezondheid en gedrag, een speedconsult met Martin Gaus en gratis gebitscontroles door dierenartsen onder andere.

Je betaalt het normale bungalowtarief voor dit weekend en krijgt als je je via www.doggydays.nl opgeeft het gehele honden-programma aangeboden. Er zijn geen hondenshowelementen in het weekend, alle activiteiten en programmaonderdelen gaan uit van de honden, en moeten in het belang of ter vermaak van de honden zijn. De baasjes zijn uiteraard ook belangrijk, maar niet ten koste van de hond zoals je helaas bij hondenshow wel eens ziet. Gewoon lekker vies worden samen en plezier maken; de boomstam is belangrijker voor ons dan de stamboom!

Vorig jaar was er een geweldige bonte verzameling van blije honden en enthousiaste baasjes. Alle soorten en maten honden liepen er rond en onze gezamenlijke avondwandeling was één grote smeltkroes. Op www.doggydays.nl is een filmpje te zien van de sfeer en de activiteiten van vorig jaar.

Geef je snel op want het aantal plaatsen is beperkt!

©PiepVandaag.nl Piet Hellemans, dierenarts