Vorig jaar rond deze tijd zaten we op het puntje van onze stoel toen we zagen hoe Sam Hippo, Bunny, Tapir, Bumblebee en Sharky verwelkomde. De een na de ander kwam ter wereld in een warme deken van hooi. Later waggelden naar hun moeder voor hun eerste ontmoeting met tederheid en zorg. Vandaag is hun eerste verjaardag!

De kinderen van Sam vieren hun eerste verjaardag
De kinderen van Sam, geboren op 16 maart 2021 | Foto: Thera Visser

Vandaag, 16 maart, heffen we het glas op de eerste reis van de biggetjes rond de zon. We vieren het leven en respect voor alle wezens. We eren hun individualiteit – hun bijzondere unieke karakters en kleurrijke persoonlijkheden die blijven ontwikkelen naarmate ze meer over zichzelf leren.
.

#GNvdD: Sam is moeder geworden!

.
Diezelfde liefde delen we vandaag met Sam. Hoewel ze al 21 zwangerschappen achter de rug heeft, zijn deze biggetjes de eerste die haar in de wereld van het moederschap hebben toegelaten. Ze hebben haar meegenomen op hun reis om het leven als varken te ontdekken, ze hebben haar de wonderen van modderbaden laten zien, ze hebben zich tegoed gedaan aan verse groenten, ze hebben zich in elkaar gewikkeld voor warme dutjes… Maar het belangrijkste van alles is gewoon dat ze er zijn.

De kinderen van Sam vieren hun eerste verjaardag
Wat groeien ze snel!

Lieve biggetjes, we wensen jullie de allerleukste verjaardag! 🎉

Lisette Kreischer – Fotograaf

De kinderen van Sam vieren hun eerste verjaardag
De kinderen van Sam zijn 1 | Foto’s: Lisette Kreischer

Karen’s blog: Sam en haar kinderen

©AnimalsToday.nl