Stuur een kerstgroet uit Oekraïne, voor dieren in Oekraïne. House of Animals werkt nauw samen met de Oekraïense partner UPAW. Zij maakten foto’s van geredde dieren en creëerden daarmee unieke wenskaarten. Kies jouw favoriete kaart en verstuur ‘m na een donatie naar je dierbaren. De opbrengst van je compassiegift gaat rechtstreeks naar dieren in nood in Oekraïne.

Kerstgroet uit Oekraïne voor dieren in Oekraïne
Kerstgroet uit Oekraïne voor dieren in Oekraïne | Foto’s: UPAW

Doneer een bedrag naar keuze en stuur jouw favoriete kerstkaart naar een dierbare vriend of familielid. Het geld dat House of Animals inzamelt wordt besteed aan noodhulp voor dieren in Oekraïne, zowel in shelters als bij particulieren. Deze hulp vindt al plaats sinds het begin van de oorlog, maar meer dan ooit is structurele hulp in de vorm van donaties noodzakelijk. Help Oekraïense dieren de winter door!

Kerstgroet uit Oekraïne voor dieren in Oekraïne
.

Kerstgroet uit Oekraïne voor dieren in Oekraïne
Pusya | Foto: UPAW

Pusya

Een dakloze kat werd al jaren gevoerd door een lieve familie die zich om haar lot bekommerde. Maar zoals dat gaat, de kat werd dikker en dikker… Tot ze op een dag met een kitten opdook in de tuin van haar weldoeners! Moederkat heeft dus zelf de adoptie voor haar kitten geregeld. Het katje heet Pusya en leeft bij deze lieve familie.

 

 

 

Kerstgroet uit Oekraïne voor dieren in Oekraïne
Ivory | Foto: UPAW

Ivory

Ivory is een prachtdier. Lief, mooi, aanhankelijk. Het is bijna niet te geloven dat deze hond ooit zijn dagen sleet in een bos, doodsbang voor dieren of mensen met kwaad in de zin. Vrijwilligers slaagden er in hem te vangen en te geven aan een lieve familie die net hun eigen hond verloren was. Een match made in heaven!

 

 

 

Kerstgroet uit Oekraïne voor dieren in Oekraïne
Lyusya | Foto: UPAW

Lyusya

Deze lieve Lyusya is al op leeftijd: 10 jaren heeft ze op de teller. Dat mag best een wonder genoemd worden. Toen haar huidige baasje haar jaren geleden op straat aantrof was ze ziek, mager en doodsbang. Toch durfde ze zich over te geven aan haar weldoener, bij wie ze werd opgenomen in het gezin. Een nieuw en gelukkig leven ging van start!

 

 

 

Kerstgroet uit Oekraïne voor dieren in Oekraïne
Chaki | Foto: UPAW

Chaki

Chaki werd als puppy gevonden in het berggebied de Karpaten. Zijn kans om te overleven was minimaal: hij woog slechts 250 gram en was ernstig ziek. Maar hij bleek een vechter en beschikte over een enorme wil om te leven! Opgenomen door een liefdevol gezin besteedt hij zijn tijd nu aan het graven van gaten in de achtertuin en het wegjagen van vogels…

 

 

 

Kerstgroet uit Oekraïne voor dieren in Oekraïne
Busya | Foto: UPAW

Busya

Waar Busya gaat, gaan haar baasjes. Onafscheidelijk zijn ze. Gevonden bij een tankstation naast een drukke snelweg, werd Busya gered en geplaatst bij een familie die haar onmiddellijk in het hart sloot. Waar de baasjes ook heen gaan, Busya is van de partij!

 

 

 

Ja, ik geef compassie cadeau en verstuur ook een kerstkaart

Namens alle dieren heel veel dank voor je donatie, hoe klein die ook mag zijn. Dieren hebben het net als mensen erg zwaar in Oekraïne. Het minste wat we kunnen doen is solidariteit tonen en schenken wat we kunnen missen.

©AnimalsToday.nl | House of Animals