Bij een woninginbraak in de nacht van zaterdag op zondag, heeft een inbreker vier puppy’s verdronken in Heesch, Noord-Brabant. De politie is op zoek naar mensen die informatie hebben over de moord op deze jonge dieren.

verdronken
Een inbreker in Heesch heeft vier puppy’s verdronken die aanwezig waren in de woning | Foto: Politie Oss (foto is vervaagd)

Rond 00.30 uur hoorde de bewoonster van de Heelwijkstraat gerommel op de benedenverdieping. Zij belde 112 en maakte melding van het feit dat op dat moment in haar huis werd ingebroken.

Toen de politie ter plaatse kwam zagen ze dat bij de achterdeur een hor kapot was gesneden. De bewoonster ontdekte dat vier van haar zes puppy’s misten uit haar woning. In de tuin troffen de agenten een emmer aan die was afgedekt met een doek. In de emmer hing een tuinslang waarvan de kraan op dat moment aan stond.

Toen de agenten de doorweekte doek weghaalden kwamen ze tot de gruwelijke ontdekking dat de vier puppy’s van drie weken oud waren verdronken in de emmer met water.

De politie is op dit moment op zoek naar getuigen om zo de dader op te sporen van deze laffe daad. Hiervan maakt de politie Oss melding op haar Facebookpagina.

Mensen die informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 onder vermelding van registratienummer: 201714273 #RSCOOB
De foto die bij dit bericht is gevoegd is door de politie geblurd.

Bron: Facebookpagina Politie Oss