House of Animals, afdeling Investigations, is op zoek naar enthousiaste onderzoekers met een sterke affiniteit voor cyber (digitale systemen en netwerken) en een groot hart voor dieren!

House of Animals
Marcel van de Ven

Wij zijn een onafhankelijke stichting die kennis en inzicht m.b.t. dierenwelzijn bij het brede publiek onder de aandacht brengen. Een van de activiteiten van House of Animals betreft het doen van onderzoek naar misstanden binnen de dierenwereld.

Ons onderzoeksteam wordt geleid door Marcel van de Ven, onder meer bekend van televisieprogramma’s ‘Ontvoerd’ en ‘Op de vlucht’ in samenwerking met John van den Heuvel. Ook was hij recentelijk te zien als tactisch leider van het onderzoeksteam in het veelbesproken televisieprogramma ‘Hunted’. Marcel is jarenlang werkzaam geweest bij de politie, onder andere bij de Unit Specialistische Operaties (USO) die operaties uitvoerde over de hele wereld. Hij heeft leiding gegeven aan diverse specialistische afdelingen als zedenzaken, observatie en techniek en vervolgens aan de afdeling Forensische Opsporing.

Wie ben jij?
Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar zelfstandige, oplossingsgerichte en creatieve personen die over een sterk ontwikkeld analytisch vermogen beschikken, standvastig en besluitvaardig zijn. Je beschikt daarnaast over beïnvloedings-en overtuigingskracht en werkt graag samen in een team van specialisten.

Heb jij een groot hart voor dieren en wil je een steentje bijdragen om meer gerechtigheid voor dieren te realiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Let wel, het gaat hier om een vrijwilligersfunctie. Er wordt gewerkt op projectbasis en het aantal uren is in overleg.

Solliciteren
Herken jij je in bovenstaande omschrijving en kan je je enthousiasme nauwelijks bedwingen, mail ons dan een korte motivatie met CV naar: info@houseofanimals.nl.

NB: Deadline aanmeldingen vrijdag 6 januari 2017, gesprekken worden in de 2de en 3de week van januari 2017 gevoerd.

House of Animals