#GNvdD: Verlaten hondje Snoop welkom bij rapper Snoop Dogg

Rapper Snoop Dogg biedt zich aan de nieuwe eigenaar van het verlaten hondje Snoop. Na het zien van de hartverscheurende beelden van hoe Snoop werd achtergelaten door zijn baasje, bood Snoop Dogg zich meteen aan om de bullterriër te adopteren. “There is always room in Casa de Snoop,” liet de rapper weten.

Snoop

Snoop werd letterlijk op straat gedumpt | © RSPCA

Op de beelden die dierenbeschermingsorganisatie RSPCA naar buiten bracht na zijn redding, is te zien dat het nietsvermoedende hondje in het Britse Stoke-on-Trent uit de auto wordt gezet, waarna zijn baasje snel de auto in gaat. Wanhopig springt Snoop tegen de auto aan en rent hij om de auto heen, maar zijn baasje rijdt zonder pardon weg.

De RSPCA is nu op zoek naar de voormalige eigenaar. Natalie Perehovsky van RSPCA snapt niet hoe iemand zijn hond zo in de steek kan laten.

“Hoe het hondje tegen de auto aanspringt, is hartverscheurend om te zien. Snoop hield duidelijk van zijn eigenaar. Ik weet niet goed wat er door het hoofd moet zijn gegaan van de eigenaar om dit te doen. Het zouden de kosten kunnen zijn, of een familiedrama. Maar er zijn altijd andere oplossingen dan je hond op straat te dumpen. Daarvoor is geen excuus.”

De beelden waarop te zien is hoe Snoop wordt gedumpt zijn schokkend.

De Amerikaanse Snoop Dogg laat weten dat zijn naamgenoot altijd bij hem terecht kan.

“Het deed pijn om de beelden te zien. Snoop is altijd welkom bij mij thuis, als hij nergens anders terecht kan. Maar na alle commotie denk ik dat er heel veel liefdevolle gezinnen zijn die Snoop willen opvangen.”

Bron: Metro ©Animals Today Varja Dijksterhuis

Gerelateerde artikelen:

Reacties

 1. Onvoorstelbaar!
  Dat arme diertje.
  En dan ook nog een paar meter van een kruispunt af!
  Er komen in 1 minuut al verschillende auto’s langs.
  Zo’n hondje gaat wanhopig op de weg lopen en wegen oversteken.
  Dit is vragen om een ernstig of fataal ongeluk.
  Dat mensen zo iets kunnen doen.
  Dan ben je toch wel gewetenloos, of eventueel héél erg in de war.
  Hopelijk zal hij nu wél goed terecht komen bij mensen die de rest van zijn leven liefdevol voor hem zullen zorgen en waar hij een heel mooi, leuk, fijn en veilig leven zal krijgen.

Laat wat van je horen

*