Een slechte start voor arme Rex. De hond, een pitbull, werd niet alleen zonder voorpoten geboren maar belandde ook nog bij een eigenaar die hem op zijn zachts gezegd slecht behandelde. Zelfs het asiel was voornemens het destijds zes weken oude hondje te euthanaseren omdat niemand het diertje wilde adopteren.

Uiteindelijk is dat gelukkig niet gebeurd en inmiddels is het leven van deze ooit zo onfortuinlijke hond dagelijks via social media te volgen en steelt hij menig hart.

Toen de 24-jarige Kimberly Boshold de pup op Facebook zag staan besloten zij en haar vriend Kevin Koster het diertje te helpen. Na twee weken voor het hondje te hebben gezorgd besloten ze het hem te adopteren. Hij kreeg een nieuwe naam, Cole, en zes maanden later is het hij ‘part of the family’.

Niet alleen kan Cole zich nu voortbewegen dankzij een voor hem speciaal op maat gemaakte rolstoel, ook heeft hij zijn eigen Facebook-pagina met de nodige fans. Op deze manier proberen Kimberly en Kevin aandacht te vragen voor het lot van gehandicapte honden en andere dieren in het asiel. En op Instagram is Cole een ster.

Bron ©PiepVandaag.nl