Het eerste goede doel dat gesteund kan worden met een lidmaatschap van Omroep Piep is gerealiseerd! Nieuwe leden van de omroep in wording hebben met hun hartverwarmende donaties aan Stichting Dier en Project/Kattenwoud €2.100 euro bij elkaar gekregen. Dat is het bedrag dat nodig is om 365 dagen lang de hondenunits en kattenhuisje te voorzien van verwarming.

Stichting Dier en Project

Door middel van de donaties verwarmen de leden van Omroep Piep dus letterlijk en figuurlijk de opvang voor dieren die werkelijk nergens anders meer terecht kunnen.

Het eerste Stichting Dier en Project/Kattenwoud is een veelomvattende dierwelzijnsorganisatie, maar toch het meest gekend om zijn unieke resocialisatieproject voor voormalig kansloze, in beginsel, onherplaatsbare dieren.

Denk daarbij aan ‘uitgeprocedeerde’ asieldieren en/of dieren die om niet medische redenen ter doding werden achtergelaten bij dierenartsen. Dieren waar werkelijk niemand zich nog om lijkt te bekommeren en waarvoor dus werkelijk geen eurocentje meer beschikbaar is. Dier en Project is een absolute non-profit organisatie, ontvangt geen subsidie en heeft geen betaalde medewerkers.

Duizenden katten en ruim 2600 eerder onherplaatsbare honden vonden vanuit deze geweldige stichting reeds hun ultieme baasjes. Voor de daadwerkelijk onherplaatsbaren wordt permanente opvang gecreëerd.

Een prachtige stichting! En dankzij jullie een jaar lang geen zorgen om verwarmingskosten. Als dat geen goed nieuws van de dag is…

©PiepVandaag.nl