Dat katten een eigen wil hebben is voor velen wel duidelijk en dat blijkt ook uit onderstaande video. Tijdens het weerbericht op de Duitse televisie weet een kat namelijk alle aandacht op te eisen van de weerman. Maar niet alleen katten zetten live televisie op zijn kop, ook honden trekken graag bekijks.

weerbericht
Screenshot YouTube

De Duitse studiokat Lupin weet tijdens het praatje van weerman Jörg Kachelmann al snel de aandacht te krijgen van de presentator en geeft niet op. Aangezien het live televisie is, zal de man toch verder moeten met zijn verhaal en uiteindelijk presenteert hij verder met het tevreden dier in zijn armen. Dit levert voor ons leuke beelden op in onderstaande video.

Dat honden ook het weerbericht op zijn kop kunnen zetten, bewijst pitbull King in het filmpje hieronder. De speelse pitbull springt namelijk tijdens een live uitzending op het bureau van de presentator. King is in de studio omdat het Amerikaanse programma wekelijks asielhonden in het zonnetje zet, de hond is alleen zo enthousiast dat hij iets te vroeg in beeld komt. Gelukkig pakt weerman Ryan Phillips het goed op en weet hij op een spontane en professionele manier de uitzending voort te zetten.

Asielhond Ripple krijgt tijdens het Canadese weerbericht zijn moment van roem. Al is Ripple meer geïnteresseerd in het spelen met de riem dan in het weer. Dit is terug te zien in onderstaande video met meteoroloog Mike Sobel. Het televisie-optreden van Ripple heeft wel een nieuw baasje opgeleverd voor de vrolijke hond.

Bronnen: IIZ cat, the Dodo ©PiepVandaag.nl Jasper Kromdijk