Na een dagendurende zoektocht heeft de Bosschenaar Tom Narski zijn hondje teruggevonden. Wat gebeurde er namelijk? Na een ongeluk met twee auto’s op de A59 bij Waalwijk was Ona, het hondje van Tom, plots verdwenen. Uit angst vluchtte het dier via een kapotte autoruit, nadat de auto een aantal keer over de kop was geslagen.

Speurneus hondje

Dagenlang werd door Narski de omgeving afgespeurd, in de hoop zijn hondje weer terug te vinden. Hij kampeerde zelfs in de buurt van de afrit waar het ongeluk vorige week zaterdag plaatsvond. Ook legde hij eten, drinken en kleding in zijn tent, in de hoop dat Ona op de geur zou afkomen.

Woensdagmiddag zocht Narski opnieuw met anderen naar Ona. Eindelijk had de zoektocht resultaat. Ona werd teruggevonden. Narski twitterde om ongeveer half één:

“Jaaaaa! Narski om ongeveer half één.Tom heeft mij gevonden! Ik ben zo blij! Nu veilig en warm in de auto , op weg naar HUIS! Later vertel ik jullie over mijn spannende dag!”

Narski is een echte hondengek en hij maakte voor zijn geliefde huisdier een eigen Twitteraccount. Ook op Facebook plaatste de radeloze Narski een opsporingsbericht. Het bericht werd ook geplaatst op de site van Amivedi, een stichting voor vermiste en gevonden huisdieren.

Bron: AD ©PiepVandaag.nl Walter Eijndoven