Oproepen van Comité Dierennoodhulp, onder meer via de Facebookpagina van PiepVandaag.nl, hebben succes gehad. Herdershonden Fay en Arco hebben beiden een triest verleden en de asiels waar ze verbleven zagen weinig mogelijkheden ze te herplaatsen. Euthanasie leek de enige oplossing. Gelukkig riepen de asielbeheerders hulp in van Comité Dierennoodhulp, waardoor de dieren alsnog hun gouden mand vonden.

fay
Fay is dol op haar nieuwe baasje | Foto via Comité Dierennoodhulp

‘Bange’ Fay  is geadopteerd

Fay had het gelijk al naar haar zin in het gastgezin van Roland en zijn herdershond Kylie. De beide herdershonden konden meteen al  goed met elkaar opschieten en ook Roland was al gauw stapelgek op Fay. Op de foto is goed te zien hoe gek die twee op elkaar zijn. Van de bange hond die Fay was en die nooit los liep, is nu nog maar weinig over. Fay maakt samen met Kylie en Roland dagelijks lange wandelingen in het bos en geniet van haar vrijheid. Zij gaat ook samen met Kylie en Roland mee op pad als er weer eens een lange herdershondenwandeling is. Beide honden houden elkaar goed in de gaten en dagen elkaar regelmatig uit tot spelen. Roland moest er niet aan denken om nog van Fay afscheid te moeten nemen. Dus is Fay geadopteerd door Roland. Wij zijn heel blij dat Fay die eigenlijk ingeslapen zou worden, nu toch zo goed terecht gekomen is. Wij feliciteren Roland en Kylie met de adoptie van Fay! Wij wensen hen samen een mooi en lang leven toe.

fay
Arco is gelukkig in zijn nieuwe gezin | Foto via Comité Dierennoodhulp

Hoera, Arco heeft eindelijk een thuis

Wij zijn heel blij om te kunnen melden dat Arco dankzij onze noodoproep en de training die hij kreeg van onze gedragstrainers Gerdine en Veronique, eindelijk een goed huis heeft gevonden. Peter, Monique en hun zonen zijn nu al helemaal stapelgek op Arco en dat is geheel  wederzijds. Arco heeft eerst als proefperiode  een week gelogeerd bij zijn nieuwe familie. Dat ging zo uitstekend, dat hij is geadopteerd. Wij wensen Arco een mooi en gelukkig lang leven bij zijn nieuwe baasjes. Wij zijn erg blij met deze goede afloop. Wij willen via deze weg iedereen bedanken die gereageerd heeft op de oproep van Arco.

Comité Dierennoodhulp ©PiepVandaag.nl