De dierenpolitie is dringend op zoek naar de eigenaar van de pups op bijgaande foto. De hondjes werden gedumpt in Culemborg en bleken bij nader onderzoek een ernstige afwijking te hebben, waardoor euthanasie noodzakelijk was. Wie liet deze pups zomaar aan hun lot over?

eigenaar
Wie was de eigenaar van deze gedumpte pups? | Foto: Dierenpolitie

Gisteravond kreeg de Dierenambulance Vianen een melding over de twee pups, die gevonden werden op de kruising Daam van Dijkweg en Kooiweg Oost in Culemborg. Met spoed werd een opvangadres voor ze geregeld, maar eenmaal daar aangekomen bleek al snel dat de pootjes van de pups een vreemde stand hadden en de ze niet konden staan.

De pups – 5 a 6 weken oud, waarschijnlijk Amerikaanse staffords, blauw met wit – zijn meteen naar de dierenarts gebracht. Daar werd vast gesteld dat zowel de voor- als achterpoten een zeer afwijkende stand hadden, waardoor ze nooit zouden kunnen lopen. Besloten is om ze verder lijden te besparen en ze in te laten slapen.

Wie weet meer?
De dierenpolitie wil heel graag graag weten wie deze pups gedumpt heeft. 
Help de eigenaar te vinden en deel dit bericht op de sociale media. Heb je informatie, bel dan alsjeblieft 144 en/of mail de redactie van Animals Today: info@animalstoday.nl.

Bron: Dierenpolitie


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.