Wat een mooie mensen heb je toch in deze wereld. In mijn vorige blog vertelde ik over Mauro en Gabriella, die samen een kleinschalige dierenopvang aan het opzetten zijn in de Dolomieten. Ik zocht ze op en was geraakt door hun daadkracht en compassie. We wilden zo graag iets voor ze doen en begonnen een inzamelingsactie voor hooi.

hooi voor Gabriella en Mauro
Heel veel hooi voor Gabriella en Mauro | Foto: House of Animals

Dus schreef ik een blog en deed een oproep. Want wat zou het fijn zijn om deze bijzondere mensen een steuntje in de rug te geven en geld in te zamelen om 33 hooibalen voor ze te kopen. 100 euro hadden we daarvoor nodig. En hoe mooi is het nu om te kunnen vertellen dat er zoveel lieve mensen zijn die – net als ik – zo geraakt zijn door het verhaal van Gabriella en Mauro, dat we zelfs 300 euro hebben ingezameld!!!

Karen op bezoek bij Gabriella en Mauro
Hooi voor onder meer de witte blinde pony Sefarino | Foto: House of Animals

Onze collega Esther van House of Animals, die deels in Italië woont, is bij ze langs geweest om het goede nieuws te brengen en het hooi ligt inmiddels in de schuur. Klaar voor de varkens Wanda, Olivia en Dante, geit Catherina met de verkeerde kleur, de verwaarloosde blinde pony Sefarino en alle andere dieren die een huis hebben gevonden bij dierenopvang Nonna Aurora.

Karen op bezoek bij Gabriella en Mauro
Karen op bezoek bij dierenopvang Nonna Aurora in de Dolomieten, Italië | Foto: House of Animals

Dank aan iedereen die gedoneerd heeft! Samen maken we de wereld echt een stukje mooier.

Karen Soeters – oprichter Animals Today en House of Animals
.

hooi voor Gabriella en Mauro
Dankjewel voor het hooi! | Foto: House of Animals

.

  • Lees ook:

Karen’s blog: Gabriella en Mauro maken de wereld mooier

.
©AnimalsToday.nl


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.