Een man uit de Amerikaanse staat Florida heeft wel een heel slecht gevoel voor humor: bij wijze van grap gooide hij een alligator van een meter lang door het raam van de drive-through van fastfoodketen Wendy’s.

alligator
Alligator | Foto: John Magnus/Wikimedia

De 23-jarige verdachte, Joshua James, wachtte nadat hij zijn bestelling had gekregen tot de medewerker van het hamburgerrestaurant zich omdraaide en gooide vervolgens de alligator door het open raam, waarna hij wegscheurde met zijn auto.

Howel het incident al plaatsvond in oktober, is de man pas afgelopen maandag gearresteerd. De man wordt aangeklaagd wegens mishandeling met dodelijk wapen en illegaal bezit en transport van een alligator.

Er zijn geen mensen gewond geraakt bij de slechte ‘grap’. De lokale politie heeft de alligator gevangen en vrijgelaten in een nabijgelegen kanaal. Of het dier gewond is geraakt is niet bekend.

Bron ©PiepVandaag.nl Monique van Dijk Armor


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.