De bekende online winkel AliExpress biedt panty´s voor honden te koop aan als ´sexy product´. Spaanse dierenactivisten van de stichting AnimaNaturalis zijn een actie gestart om van AliExpress te eisen te stoppen met het promoten van zoöfilie.

sexy product
AliExpress verkoopt panty’s voor honden als sexy product | Foto: via AnimaNaturalis

Panty´s

Honden in zijden panty´s met een gat aan de achterkant voor hun staart, poseren in onnatuurlijke en vreemde houdingen voor de reclamefoto´s op AliExpress. De zijden hondenpanty staat beschreven als ´sexy product´. Volgens AnimaNaturalis is de online winkel schuldig aan het promoten van zoöfilie.
.

.

sexy product
Foto: screenshot AliExpress

Dierenmisbruik

Zoöfilie is de seksuele voorkeur van mensen die zich erotisch aangetrokken voelen tot dieren. Indien deze aantrekkingskracht overgaat tot seksuele handelingen met een dier, valt dit onder bestialiteit. In Nederland is bestialiteit, net als in vele andere landen, bij de wet verboden. Seksuele handelingen met dieren kunnen tot ernstig letsel leiden en soms zelfs tot de dood van het dier. AnimaNaturalis:

“Het is onacceptabel dat een bekende winkel als AliExpress deze reclame´s kan publiceren zonder enige gevolgen. Help ons hun te dwingen hiermee te stoppen.”

.

sexy product
Foto: screenshot AliExpress

Actie

AnimaNaturalis vraagt om een brief te sturen naar AliExpress met het verzoek te stoppen met de verkoop van ‘sexy ondergoed’ voor honden. Je kunt de brief hier versturen. Hieronder vind je een vertaling van de meest belangrijke velden:

Nombre: naam
Apellidos: achternaam
Ciudad: woonplaats
Correo electrónico: e-mailadres
Envía mensaje: verstuur brief

Bron:

©AnimalsToday.nl