We kregen deze week het bericht van UPAW – onze partner in Oekraïne – dat er 5 ton aan noodhulp in Charkov is verspreid voor paarden, honden en katten. Deze slachtoffers van de oorlog hadden heel hard brokjes en medicijnen nodig. En eindelijk heeft de noodhulp ze nu bereikt. Dit is mede mogelijk gemaakt dankzij hulp van House of Animals!

noodhulp
5 ton aan noodhulp voor paarden, honden en katten in Charkov, Oekraïne | Foto: UPAW

Het verspreiden en leveren van noodhulp maakt deel uit van een grote keten met veel mensen die betrokken zijn. En House of Animals maakt deel uit van deze keten. Allemaal met als doel zoveel mogelijk dieren te redden van een hongerdood in de gruwelijke oorlog die gaande is in Oekraïne. Deze vracht is mogelijk gemaakt door House of Animals en Mars Hungary, zo zie je maar hoe belangrijk internationale samenwerking is.

Moedige mensen

Maar zonder de moedige en onvermoeibare betrokkenheid van de mensen in Oekraïne en het kantoor in Lviv, en de chauffeur die meer dan duizend kilometer door Oekraïne heeft gereden, zou dit dus niet mogelijk zijn. Maar het is gelukt, en honderden dieren in nood in de regio Charkov hebben brokjes en hooi gekregen.

Noodhulp
Foto: UPAW

Noodhulp voor dieren!

Tot slot: blijf de dieren in nood alsjeblieft steunen. Met jullie hulp zorgen we ervoor dat de dieren in Charkov voedsel en medische hulp blijven krijgen:

Karen’s blog: Dieren helpen in Oekraïne deel 1

©AnimalsToday.nl | House of Animals Estefania Pampin Zuidmeer