Vier honden in Pennsylvania hebben hun onschuldige oogjes gebruikt om hun baasje emotioneel te chanteren. Aaron Franks probeerde de boot tevergeefs af te houden, maar hij is uiteindelijk bezweken aan de lieve blikken en de natte snoeten. Nu is zijn tuin onherroepelijk getranfsormeerd tot hondenspeeltuin. Het is duidelijk wie hier de baas is.

hondenspeeltuin
Foto: Aaron Franks

De honden Tessa, Bruno, Cooper en Mia hebben reeds jaren hun overtuigingskracht kunnen oefenen, maar twee jaar geleden is Franks gezwicht en ging hij op zijn terras en in de tuin aan het werk. Het resultaat is een speelparcours van wel drie verdiepingen met een piratenzwembad, stromend water, lichten, bankjes en kussens.

Foto: Aaron Franks

Aanvankelijk had Franks geen benul van de uitkomst. Het gerucht gaat de ronde dat de honden met hun stem tot in Franks hoofd kunnen binnendringen en hem zo de bevelen gaven. Franks beweert anders:

“Het geheel werd duidelijker naarmate het werk vorderde. Stapsgewijs ging ik verder, soms slechts enkele panken in een maand. En telkens wanneer ik wat geld op overschot had, kocht ik wat extra planken om toe te voegen.”

Foto: Aaron Franks

We hopen dat de vier monstertjes Franks nog wat te eten gunden, want Franks heeft voor hen een droom waargemaakt. Franks:

“Er zijn drie verdiepingen. Boven heb je het dek. Daaronder bevindt zich een gezellig huisje met uitzicht. Dan heb je nog een trap naar de laagste verdieping met het zwembad en een apart hok.”

Foto: Aaron Franks

De honden hebben zelfs hun eigen ‘behoeftehoekje’, maar we weten allemaal dat ze hem dat niet gunnen! Franks:

“De twee oudste honden liggen wat hier en daar. Nu kunnen ze lekker over het hek in de verte kijken. Voor de twee jongsten is het een echte speeltuin. Ze rennen naar boven en beneden, springen in het rond en zwieren aan de slingers.”

Foto: Aaron Franks

Bloed, zweet en tranen heeft het Franks gekost, maar het was de moeite waard om zijn honden zo gelukkig te zien:

“Ik geef ze te eten en te drinken en laat hen elke dag uit. Uiteindelijk had ik het gevoel dat niet voldoende was. Dit is de perfecte manier om hen te tonen hoeveel ik van hen hou. Het geeft me een goed gevoel dat ik dit voor hen heb kunnen waarmaken. “

Tessa, Bruno, Cooper en Mia zijn hem duidelijk dankbaar.

Bron: Dodo ©AnimalsToday Bram Vogels