Weetjes: De zeldzame notenkraker
Notenkrakers, behorend tot de kraaiachtigen, zijn zeer zeldzame wintergasten uit het hoge noorden, Noorwegen, Zweden, Finland en Siberië. Ook in de Alpenlanden is hij veel te vinden in naaldbossen, evenals in andere berggebieden binnen Europa. De meest nabije broedgebieden (van de Midden-Europese ondersoort) liggen in…
Blog Karen Soeters
Karen vertelt over wat ze ziet, meemaakt en niet onbesproken laat. Haar kijk op dieren en onze wereld.Lees Karen's blog ›
