Toen House of Animals in mei naar Oekraïne ging, belde stichting DierenLot met een geweldig aanbod. Ruim 80.000 kilo voer voor oorlogsdieren in Oekraïne heeft DierenLot via House of Animals beschikbaar gesteld. Verdeeld over meerdere dagen zullen vier vrachtwagens het voer naar Oekraïne brengen, voor verdere distributie in het door oorlog geteisterde land. Het transport is georganiseerd door World Wide Animal Rescue (WWAR).

DierenLot bedankt!

Karen Soeters van House of Animals kan haar ogen niet geloven wanneer ze de 86.481 kilo voer ziet staan:

“House of Animals was inmiddels wel iets gewend met hulptransporten voor dieren naar Oekraïne. Maar deze enorme hoeveelheid is echt om te juichen van blijdschap! Wat fantastisch van DierenLot dat ze oorlogsdieren in Oekraïne zo geweldig steunen. Ontzettend bedankt!”

.

86.481 kilo brokken naar Oekraïne dankzij DierenLot
86.481 kilo brokken voor oorlogsdieren naar Oekraïne dankzij DierenLot | Foto: screenshot video House of Animals

Noodhospitaal Lucy

Begin mei was House of Animals op werkbezoek in het door oorlog geteisterde Oekraïne. Dankzij donateurs kon in Dnipro een noodhospitaal voor dieren gebouwd en ingericht worden. Karen Soeters:

“Mensen bedanken ons vaak, maar het zijn donateurs en bijdragen als die van DierenLot die het grote verschil maken. Wel ben ik erg dankbaar dat House of Animals omringd is door mensen die ook willen helpen, waardoor het oorlogsleed in Oekraïne voor mensen en dieren een beetje wordt verzacht.”

.

86.481 kilo brokken naar Oekraïne dankzij DierenLot
Karen Soeters van House of Animals kan haar ogen niet geloven | Foto: screenshot video House of Animals

Wat kan jij doen?

Doneer: Ziekenhuis Lucy voor oorlogsdieren in Oekraïne

©AnimalsToday.nl | House of Animals