Compassion in World Farming (CIWF) heeft een nieuwe website. De site – www.ciwf.nl – is een must voor iedereen die zich zorgen maakt over de gevolgen van de vee-industrie voor dieren, mensen en de aarde. Op de site valt niet alleen te lezen waarom de vee-industrie slecht is voor het welzijn van dieren, maar ook hoe zij bijdraagt aan de opwarming van de aarde en een eerlijke verdeling van voedsel in de weg staat. 

CIWF

Compassion in World Farming is de internationale organisatie die opkomt voor het welzijn van landbouwdieren, waar ook ter wereld. Natuurlijk presenteert CIWF op de site haar acties en campagnes om de veehouderij duurzaam en veel diervriendelijker te maken. Wie dat wil kan direct aan dergelijke acties mee doen!

De informatie over het wel en wee van landbouwdieren op de vernieuwde site is als vanouds up-to-date en zeer uitgebreid. Nieuw zijn:

  • blogs, met onze aparte kijk op het nieuws;
  • dagelijks nieuwe links naar belangrijke perspublicaties;
  • achtergrondartikelen over de nadelen van de vee-industrie voor bijvoorbeeld het klimaat, het milieu en een eerlijke verdeling van voedsel;
  • handige tips & tricks over hoe je diervriendelijker vlees, eieren en zuivelproducten kunt herkennen in de supermarkt.
  • materiaal voor een werkstuk, les of spreekbeurt over de vee-industrie voor scholieren en docenten.

Met al deze veranderingen is www.ciwf.nl onmisbaar voor iedereen die net als Compassion in World Farming vindt dat landbouwdieren moeten worden behandeld met respect!

Persbericht CIWF