Win 1000 euro met een awesome heldendaad

Een cape of masker is niet nodig, echte heldendaden zijn genoeg. Jonge Helden Top 10 is op zoek naar dé helden van Nederland, omdat zij andere jongeren inspireren en motiveren om ook aan de slag te gaan voor een mooiere wereld. Deze helden tussen de 16 en 28 jaar gaan de battle aan met andere wereldverbeteraars, en maken kans op maar liefst 1000 euro!

Jonge helden

De Jonge Helden Top 10 vindt dat dappere jongeren gezien mogen worden wanneer zij zich inzetten voor dieren, natuur of het milieu. De bedoeling is dat uit alle aanmeldingen een top 10 wordt samengesteld die met elkaar de strijd aangaat. Deze top 10 wordt professioneel begeleid tijdens het voeren van campagne. Wie de meeste financiële steun voor haar/zijn initiatief weet te krijgen, wordt beloond met nog eens 1000 euro.

Inmiddels hebben al wat helden zich opgegeven voor de dappere strijd.
Zo is er de lerares Deniece Laanen die kinderen in contact wil brengen met de natuur om ze zo alles bij te brengen over plantaardige voeding, dieren en duurzaamheid. Bram Witvliet bezoekt op zijn fiets álle dorpen van Nederland om zo geld in te zamelen voor provinciale milieuverenigingen. Merel Wildschut van www.degroenemeisjes.nl blogt de wereld een stuk groener.

De uiteindelijke jury bepaalt de Top 10, maar wel met behulp van het publiek. Via social media kunnen fans hun favoriete held steunen.

Ken of ben jij ook zo’n held? Aanmelden voor de battle kan tot en met
15 mei 2014 via www.jongeheldentop10.nl.

De Jonge Helden Top 10 is een initiatief van PINK! en Erasmus +.

Download hier de flyer (.PDF)

Persbericht Jonge Helden Top 10