De feestdagen staan voor de deur, maar helaas is dit niet voor iedereen een gezellige tijd. Voor miljoenen dieren zijn de feestdagen net zo verschrikkelijk als elke andere willekeurige dag van hun vaak korte bestaan. Dagelijks strijden wij met House of Animals voor een beter leven voor dieren, maar dat kunnen we niet alleen. Daarom zijn we zo ontzettend blij met jou als trouwe volger en vragen we je om je kerstdiner om te dopen naar een benefietdiner.

benefietdiner
Help dieren en maak van jouw kerstdiner een House of Animals benefietdiner | Foto: Animals Today

Wil jij van jouw kerstdiner iets heel speciaals maken voor dieren? Maak er dan een benefietdiner van voor House of Animals. Bekijk onderstaand filmpje waarin Karen Soeters een en ander uitlegt en volg daarna de 4 eenvoudige stappen.
.

.
.
STAP 1:
Print de naamkaartjes, de menukaart en de cheque (allen in pdf) en bereid een diervriendelijke, gezellige en feestelijke maaltijd voor jou, je familie en/of vrienden.

STAP 2: Leg tijdens het diner uit waarom je deze benefietavond hebt georganiseerd en laat (als je dat zou willen) dit korte filmpje zien, zodat ook jouw gasten begrijpen wat House of Animals doet.

STAP 3: Scan de QR-code van onze Tikkie op de achterzijde van de menukaart of onderaan dit artikel, of ga direct naar de donatiepagina.

En als je het leuk vindt:

STAP 4: Plaats een foto van je gezellige feesttafel en de cheque met het bedrag dat je ophaalt op de sociale media van jouw keuze, voorzien van de hashtag #houseofanimalsbenefietdiner. Wij delen je bericht heel graag verder en de foto van de mooiste kersttafel ontvangt het prachtige boek Elke dag een lach van stadsfotograaf Thomas Schlijper.

.
Alvast ontzettend bedankt voor jullie deelname en we wensen iedereen die dit leest fijne, diervriendelijke feestdagen toe!
.

House of Animals benefietdiner

 

 

 

 

 

 

 

.
Bron:


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.