Het werk van House of Animals is belangrijk. Naast berichtgeving op nieuwssite AnimalsToday richt House of Animals zich op de strijd tegen alle vormen van misstanden waar dieren het slachtoffer van zijn of dreigen te worden. House of Animals geeft dieren een stem en heeft daarbij hulp nodig van iedereen die ze een warm hart toedraagt. Help dieren en steun het werk van House of Animals deze kerst.

Help dieren en steun het werk van House of Animals
Help dieren, steun het werk van House of Animals

Een belangrijke rol is weggelegd voor House of Animals Investigations, onder leiding van Karen Soeters en adviseur Marcel van de Ven. House of Animals Investigations heeft de afgelopen jaren onder andere onderzoek gedaan naar malafide puppyhandel, hondengevechten, stroperij, illegale handel in beschermde diersoorten, verwaarlozing van paarden, misstanden tijdens veetransporten en het produceren van dierenporno. De onderzoeken hebben geleid tot Kamervragen, politieonderzoek en tot discussies in de landelijke media in programma’s zoals EenVandaag, Jinek, Opgelicht?! en RTL Nieuws.

Help dieren en steun het werk van House of Animals
Karen Soeters bij het programma Opgelicht?! | Foto: screenshot uitzending AVROTROS

Ook wil House of Animals door het delen van kennis het respect voor de intrinsieke waarde van dieren vergroten. Om dit doel te verwezenlijken maken we documentaires, bouwen we aan ons kenniscentrum, organiseren we lezingen en zijn aanspreekpunt voor de media.

Help dieren, steun het werk van House of Animals

House of Animals drijft op de kracht en inzet van vrijwilligers, maar dat houdt niet in dat er geen kosten gemaakt worden; voor niets gaat alleen de zon op. En daarom roepen we jouw hulp in. Laten we de feestdagen wat vrolijker maken door de mensen die jou lief zijn compassie voor dieren cadeau te doen. Kies uit de onderstaande cadeaus voor een donatie naar keuze. Daarmee steun je ons werk en help je dieren in nood.

Klik op de afbeelding als je een keuze hebt gemaakt. Alvast hartelijk dank voor je bijdrage. We wensen jou en iedereen die je lief is fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021!
.

Help dieren en steun het werk van House of AnimalsHelp dieren en steun het werk van House of Animals

Help dieren en steun het werk van House of Animals

Help dieren en steun het werk van House of Animals

.
©AnimalsToday.nl | House of Animals
.

Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.