Vanaf dinsdag 24 april draait Great White Shark een half jaar in het Haagse filmtheater Omniversum. De bekroonde grootbeeldfilm van Luke Cresswell en Steve McNicholas laat de kracht en schoonheid zien van de grote witte haai, het iconische roofdier dat in de oceaan bovenaan de voedselketen staat.

Great White Shark
Foto: uitsnede filmposter Great White Shark

De Carcharadon Carcaris, de grote witte haai, geldt sinds de wereldwijde blockbuster Jaws als een bloeddorstig zeemonster. We vrezen hem, maar zijn er ook door gefascineerd. De boeiende grootbeeldfilm Great White Shark laat een andere kant zien van het gestroomlijnde, zeven meter grote roofdier. Freedivers zwemmen met de haaien mee om ze te taggen zodat we meer leren over dit mythische dier, ouder dan de dinosauriërs. Zij volgen hen van dichtbij in de kristalheldere wateren bij Isla Guadalupe, Zuid-Afrika, Californië, Mexico en het haaienverzamelpunt bij Stewart Island, Nieuw-Zeeland.

Great White Shark
Scene Great White Shark | Foto: via persbericht

Bewonder de indrukwekkende omvang en efficiënte jachttechnieken van de grote witte haai. Op het 840 m² grote scherm van Omniversum – uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lage tonen – is Great White Shark een unieke ervaring. Door de dieren te bekijken door de ogen van de duikers ervaar je de kracht en schoonheid van het roofdier als nooit tevoren.

Het leeftijdsadvies vanaf 6 jaar is slechts een indicatie. Omniversum adviseert ouders altijd zelf een inschatting te maken of een film geschikt/leuk is voor hun kind(eren).

Bekijk hieronder de officiële trailer:

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Adres: Omniversum, President Kennedylaan 5, Den Haag

Persbericht The Publicity Company