Een speelse hond die kan rennen en spelen is altijd fijn om te zien, ook als deze een rolstoel heeft. Want ondanks hun handicap doet het enthousiasme van deze honden niet onder voor dat van andere viervoeters, dat bewijst onderstaande video van de Duitse Gritta Götz. Haar honden, ook die in een rolstoel, rennen vrolijk rond en spelen met een stok.

rolstoel
Still video YouTube

Gritta heeft een dierenopvang in Duitsland en zet zich daarmee in voor de speciale dieren die extra hulp nodig hebben. Ze begon ooit met één hond, maar door het vrijwilligerswerk bij verschillende organisaties opende ze haar huis voor meerdere huisdieren. Vandaag de dag heeft ze meer dan vierentwintig honden, waarvan er acht gebruikmaken van een rolstoel.

Ze mogen dan iets slomer zijn dan een hond met vier poten, de levendigheid van deze honden is hetzelfde. Zie in onderstaande video hoe de honden zich ondanks hun handicap kostelijk vermaken met een stok.

Bron ©PiepVandaag.nl Jasper Kromdijk


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.