Dexter heeft niets op met politiek en volgt het nieuws over Trump niet op de voet. Het enige wat voor hem telde was het weerzien van zijn baasje Nazanin Zinouri. Zij mocht door het inreisverbod niet terug naar de Verenigde Staten.

inreisverbod
Een warm (en nat) weerzien | Foto: screenshot video WYFF News 4/Facebook

Nazanin Zinouri is geboren in Iran, maar woont al enige jaren in South Carolina, waar ze afstudeerde aan de Clemson Universiteit en werk heeft als technicus met een werkvisum. Toen zij onlangs voor familiebezoek naar Iran ging mocht ze daarna niet terug naar de VS, omdat president Trump het inreisverbod had afgekondigd voor mensen uit 7 zogenoemde ‘moslimlanden’.

Ramp
Niet alleen voor veel mensen uit deze landen die in de Verenigde Staten leven en werken bleek het inreisverbod een praktische ramp, ook voor huisdieren viel het hard op hun dak dat hun baasje er opeens niet meer was. En ook voor Zinouri was het missen van haar hond bijna niet te bevatten:

“Dexter werd verzorgd door mijn geweldige vrienden en buren. Ik wilde iedere dag foto’s en updates over hem krijgen, maar het was hartverscheurend om ze samen te zien, niet wetende of ik ooit het land weer in mocht.”

Nadat een rechter het inreisverbod had teruggedraaid vertrok Nazanin Zinouri direct weer naar haar nieuwe thuis. Op de luchthaven wachtten vrienden, supporters, en natuurlijk Dexter haar op. Iedereen was blij, maar niemand kon het zo goed laten zien als de wild-kwispelende Dexter, die duidelijk maar op één ding had gewacht: het weerzien van zijn baasje. Bekijk de beelden hieronder, gemaakt door WYFF News 4:

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

Bron ©PiepVandaag.nl Bart van Riel


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.