De winnaars van de House of Animals Awards werden vorige week op dierendag bekendgemaakt. Deze prijs voor de beste mediaproducties over dieren en dierenwelzijn werd voor het eerst uitgereikt. Daarbij waren veel bekende Nederlanders aanwezig, die allemaal de tijd namen om te poseren op de rode loper.

rode loper
Kimberly Klaver, Karen Soeters, Rita Holtslag en Loretta Schrijver

Het is erg belangrijk dat Nederlandse beroemdheden zich inzetten voor dieren en dierenwelzijn. Voor veel mensen zijn dieren ‘ver van hun bed’, en wanneer BN’ers zich uitspreken tegen het trieste lot dat veel dieren moeten ondergaan bereiken ze daarmee een groot publiek. Maar ook kunnen ze helpen om mooie initiatieven op het vlak van dierenbescherming onder de aandacht te brengen.

Warm hart
De media spelen daarbij een belangrijke, zo niet cruciale rol daarbij, want zij pikken een boodschap van een BN’er snel op. Daarom hieronder een hele reeks met bekende gezichten die aanwezig waren bij de uitreiking van de HoA-Awards in de A’dam toren. Dankzij hun bijdrage was de avond niet alleen een groot succes, maar hebben heel veel Nederlanders kunnen zien dat hun helden of heldinnen een warm kloppend hart hebben voor dieren.

Alle foto’s zijn gemaakt door House of Animals.

rode loper
André van Duin met partner
rode loper
Georgina Verbaan
rode loper
Giel Beelen en Dinand Woesthof
rode loper
Marjan Mudder
rode loper
Isabelle en Lou Lou Machine
rode loper
Janine Abbring
rode loper
Josje Huisman
rode loper
Kimberly Klaver
rode loper
Lenie ’t Hart met Karst Vermeulen
rode loper
Marcel van de Ven en Anouk Duinker
rode loper
Miryanne van Reeden
rode loper
Annemijn van Meeuwen van Grazia interviewt Miryanne van Reeden
rode loper
Anouk Smulders
rode loper
Claudia Schoemacher

©AnimalsToday.nl