De bruine brulapen van Brazilië
Bruine brulapen zijn endemisch voor het Atlantische Woud in Brazilië en Argentinië. Ze kwamen vorig decennium op de lijst van de 25 meest bedreigde primatensoorten, na een uitbraak van gele koorts eind 2016. Hierdoor is de populatie gedecimeerd. Maar een herintroductieproject in het Tijuca-woud lijkt…
Blog Karen Soeters
Karen vertelt over wat ze ziet, meemaakt en niet onbesproken laat. Haar kijk op dieren en onze wereld.Lees Karen's blog ›
