Je ondertekening was succesvol, slachthuis Westfort moet dicht!

Hartelijk dank voor het steunen van de petitie Slachthuis Westfort moet per direct dicht!  Er hebben inmiddels 5679 mensen ondertekend. Slachthuis Westfort heeft aangetoond de intrinsieke waarde van de varkens niet te respecteren en alle welzijnsregels rondom dieren die geslacht worden te negeren. De NVWA is hieraan net zo schuldig, want behalve dat er niet ingegrepen wordt doet de toezichthouder zelfs mee aan het overtreden van de wet.

Slachthuis Westfort moet per direct dicht!
Karen Soeters knuffelt met een varken | Foto: Animals Today

Samen proberen we iets tegen de misstanden te doen in slachthuis Westfort, want het kan en mag niet zo zijn dat deze overtredingen in de vergetelheid raken. Natuurlijk is het beter om helemaal geen dieren te eten, maar zolang er slachthuizen zijn hebben die zich aan de regels te houden zoals die in de wet staan omschreven.
.

Donatie voor documentaire over varkens

QR Tikkie langlaufen voor varkensWil je behalve het ondertekenen van de petitie nog iets doen voor varkens, lees dan Karen’s blog over de actie van House of Animals-vrijwilliger Esther Kef, die 1000 kilometer aan het langlaufen is tegen varkensleed in de intensieve veehouderij. Het doel is geld in te zamelen om een documentaire te maken over het varken als intelligent, sociaal en gevoelig dier, zodat mensen varkens leren waarderen om wie ze werkelijk zijn en gaan inzien dat we geen enkel dier mogen behandelen als een ‘ding’.

Als je Esther en haar actie tegen varkensleed wil sponsoren dan kan dat via Tikkie o.v.v. ‘Skiën voor Varkens’ en met ideal/paypal/creditcard.
.

Karen’s blog: Steun Esther voor de varkens!

.

.
©AnimalsToday.nl