Ter ere van 4/4 Wereld Zwerfdierendag organiseert Animal Foundation Platform het Zwerfdieren festival ’VAN DE STRAAT’ op 1 april 2013.

sos_straathonden02

Miljoenen dieren leven op straat. Ze worden opgejaagd, mishandeld, verwaarloosd en ze sterven vaak een afschuwelijke dood. Het Zwerfdierenfestival maakt mensen op een positieve manier bewust van het zwerfdierenprobleem. Het maakt mensen bewust van hun verantwoordelijkheid EN van ieders vermogen om een bijdrage aan de oplossing te leveren.

‘Van de Straat’ is een beleving waarbij dingen ‘van de straat‘ gecombineerd worden met activiteiten voor honden en hun baasjes. Bezoekers leggen een wandeltocht over het strand af en leren over het leven op straat terwijl ze geïnspireerd worden door dingen van de straat. Tijdens de wandeling kom je straatmuzikanten, artiesten, streetdancers en verhalenvertellers tegen en kun je bijzondere activiteiten met je hond ondernemen.

De organisatoren leggen de link tussen je eigen beleving en het zwerfdierenprobleem. Bezoekers dragen letterlijk een steentje bij door deel te nemen.

Locatie: Erkemederstrand Zeewolde, Erkemederweg 79, 3896 LB Zeewolde (Flevoland)
Datum: 1 april 2013 (tweede paasdag) – 11:00 tot 18:00 uur

Persbericht Animal Foundation Platform