PiepVandaag heeft op 24 juli een fotowedstrijd uitgeschreven: Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn huisdier natuurlijk! Ieder week publiceren we een “foto van de week”, als voorproefje op alle mooie foto’s die we gaan zien. Deze week is Storm de foto van de week.

 

Briard Storm
Storm, ingezonden door Jitske Willemsen

Over Storm
Voor Storm zat een vakantie er dit jaar helaas niet in. Hij is ziek, en de reis zou hem waarschijnlijk meer kwaad doen dan goed. Daarom werd er door zijn baasjes naar een oplossing gezocht; en zo gebeurde het dat ik samen met mijn eigen hond Atta naar het Hoge Noorden trok om twee weekjes op Storm te komen passen op de boerderij. We zijn nu een weekje verder en Storm en Atta zijn inmiddels de beste maatjes geworden en lopen elkaar overal achterna. En de lieve Storm kan dan misschien niet veel op het moment, maar het genieten is hij zeker niet verleerd en dat is op deze foto duidelijk te zien! We hebben het heerlijk samen, ook al is geen van ons strikt genomen “op vakantie”.

Fotowedstrijd
PiepVandaag is erg benieuwd naar jullie vakantieavonturen met je huisdier en daarom schreven we een fotowedstrijd uit: “Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn huisdier natuurlijk!!” Maak een leuke foto van jouw huisdier op vakantie en stuur deze naar wedstrijd@piepvandaag.nl Neem je je huisdier niet mee op vakantie (sommige dieren vinden reizen niet zo leuk), maar breng je hem of haar onder bij vrienden, familie of in een pension, of blijven jullie gewoon lekker thuis? Een foto van je dier op zijn of haar vakantieadres mag natuurlijk ook!

De redactie van PiepVandaag maakt een selectie van de leukste, liefste en gekste foto’s, die door gaan naar de finale. PiepVandaaglezers kunnen dan stemmen op de finalisten. De winnaar krijgt een geweldig prijzenpakket!!!

Wil jij dat prijzenpakket winnen? Stuur dan nú jouw vakantiefoto met huisdier naar PiepVandaag, o.v.v. “Ik ga op vakantie en ik neem mee…”. Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer, emailadres en leeftijd. Vermeld ook de naam van je huisdier en het ras en vertel iets over hem/haar op vakantie. Inzenden is mogelijk t/m 31 augustus.

©PiepVandaag.nl


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.