Foto na foto, na foto, na foto… de PiepVandaag mailbox zit bomvol leuke, lieve en grappige vakantiefoto’s van dieren! Iedere dag kiezen we een leuke uit en vandaag is de Vakantiefoto van de Dag mopshondje Duplo!

Mopshond
Duplo, ingezonden door Tasja Moelans uit België

Over Duplo
“Aangezien ik zelf ook niet op reis ben gegaan, heb ik hier genoten met mijn hondjes van de vakantie! Op de foto zie je Duplo (mopshond), aan het genieten van een verfrissend modderbad tijdens zijn dagelijkse wandeling. Samen met Laïka (onze andere hond) is hij afkomstig van het asiel waar hij achtergelaten is als puppy. We letten heel goed op zijn voeding zodat hij dagelijks onze wandeling van 3 uurs prima kan volhouden (mits modderbad onderweg!). Groetjes en pootjes van Tasja en Duplo.”

Fotowedstrijd
PiepVandaag is erg benieuwd naar jullie vakantieavonturen met je huisdier en daarom schreven we een fotowedstrijd uit: “Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn huisdier natuurlijk!!” Maak een leuke foto van jouw huisdier op vakantie en stuur deze naar wedstrijd@piepvandaag.nl Neem je je huisdier niet mee op vakantie (sommige dieren vinden reizen niet zo leuk), maar breng je hem of haar onder bij vrienden, familie of in een pension, of blijven jullie gewoon lekker thuis? Een foto van je dier op zijn of haar vakantieadres mag natuurlijk ook!

De redactie van PiepVandaag maakt een selectie van de leukste, liefste en gekste foto’s, die door gaan naar de finale. PiepVandaaglezers kunnen dan stemmen op de finalisten. De winnaar krijgt een geweldig prijzenpakket!!!

Wil jij dat prijzenpakket winnen? Stuur dan nú jouw vakantiefoto met huisdier naar PiepVandaag, o.v.v. “Ik ga op vakantie en ik neem mee…”. Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer, emailadres en leeftijd. Vermeld ook de naam van je huisdier en het ras en vertel iets over hem/haar op vakantie. Inzenden is mogelijk t/m 31 augustus.

©PiepVandaag.nl