PiepVandaag.nl is de internet community van en voor mensen die opkomen voor Dier, Natuur en Milieu. Onze website wordt dagelijks voorzien van nieuws, opinieartikelen, filmpjes en korte documentaires, (nieuws)foto’s en nog veel meer. PiepVandaag.nl is een stichting zonder winstoogmerk en wordt mogelijk gemaakt door een sterk team van toegewijde vrijwilligers.

Wordpress Wizard
Foto: Masterdreams / Foter.com / CC BY-SA

Omdat wij overlopen van de mooie plannen voor de toekomst om nog meer aandacht voor dieren, natuur en milieu te vragen zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een WordPress Wizard. Heb jij affiniteit met hetgeen PiepVandaag.nl doet, heeft WordPress geen enkel geheim voor je en ben je ook thuis in webdesign in het algemeen? Spreekt het je aan om als vrijwilliger aan de slag te gaan in een gedreven, hecht team van inspirerende mensen? Dan is dit het moment om te reageren!

Functie

De functie behelst het aanbrengen van verbeteringen op de website. Prestaties monitoren en optimaliseren. Inspringen bij problemen. Meedenken bij uitbreidingen, nieuwe ideeën en initiatieven.

Functie-eisen

  • Je bent maatschappelijk betrokken en hebt affiniteit met de onderwerpen dier, natuur en milieu;
  • Je bent een echte “WordPress Wizard” en qua webdesign weet je ook van de (tovenaars)hoed en de rand;
  • Je bent een paar uur per week beschikbaar (meer is ook mogelijk, in overleg);
  • Je hebt een flexibele instelling en een sterke sociale persoonlijkheid;
  • Je kunt zeer goed zelfstandig werken en heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

©PiepVandaag.nl


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.