PiepVandaag.nl is de internet community van en voor mensen die opkomen voor Dier, Natuur en Milieu. Onze website wordt dagelijks voorzien van nieuws, opinieartikelen, filmpjes en korte documentaires, (nieuws)foto’s en nog veel meer. PiepVandaag.nl is een stichting zonder winstoogmerk en wordt mogelijk gemaakt door een sterk team van toegewijde vrijwilligers.

Pauw - grafische vormgever
Foto: Wilson Severino / Foter.com / CC BY-SA

Omdat wij overlopen van de mooie plannen voor de toekomst om nog meer aandacht voor dieren, natuur en milieu te vragen, zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een grafisch vormgever. Heb jij affiniteit met hetgeen PiepVandaag.nl doet, een grote zelfstandigheid en een creatieve geest met ‘wilde’ ideeën? Spreekt het je aan om als vrijwilliger aan de slag te gaan in een gedreven, hecht team van inspirerende mensen? Dan is dit het moment om te reageren!

Stuur een motivatiebrief voorzien van CV naar redactie@piepvandaag.nl onder vermelding van “Sollicitatie grafisch vormgever PiepVandaag.nl”. Mocht je voorbeelden hebben van je werk, zien we die ook heel graag.

PiepVandaag.nl

Met 150.000+ unieke bezoekers per maand en een grote Facebook-community worden jouw uitingen goed gezien. Daarmee kun je een zinvolle bijdrage leveren aan de bewustwording over dierenwelzijn, milieuproblematiek en natuurbescherming.

©PiepVandaag.nl


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.