AnimalsToday.nl, dé internetcommunity van en voor mensen die opkomen voor dieren, natuur en milieu, is op zoek naar een grafisch vormgever op vrijwillige basis. Onze website wordt dagelijks voorzien van nieuws, opinieartikelen, filmpjes en korte documentaires, (nieuws)foto’s en nog veel meer. Animals Today is een stichting zonder winstoogmerk en wordt mogelijk gemaakt door een sterk team van toegewijde vrijwilligers.

grafisch vormgever
Animals Today zoekt een grafisch vormgever | Logo: Simone Hervij/SuperTiny

Omdat wij overlopen van mooie plannen om nog meer aandacht voor dieren, natuur en milieu te vragen, zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een grafisch vormgever. Heb jij affiniteit met hetgeen AnimalsToday.nl doet, een grote zelfstandigheid en een creatieve geest met ‘wilde’ ideeën? Spreekt het je aan om als vrijwilliger aan de slag te gaan binnen een gedreven, hecht team van inspirerende en betrokken mensen? Dan is dit het moment om te reageren!

Stuur een motivatiebrief voorzien van CV naar Belinda: b.vanderkort@animalstoday.nl, onder vermelding van ‘Sollicitatie grafisch vormgever Animals Today’. Mocht je voorbeelden hebben van je werk dan zien we die ook heel graag.

AnimalsToday.nl
Met ruim 150.000 unieke bezoekers per maand en een grote Facebook-community worden jouw uitingen goed gezien. Daarmee kun je een zinvolle bijdrage leveren aan de bewustwording over dierenwelzijn, milieuproblematiek en natuurbescherming.

©AnimalsToday.nl


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.