In het blad Yoga Magazine, een publicatie van de Weekbladpers, is een advertentie te vinden van ACHMEA Health Centers, waarin aandacht wordt gevraagd voor een ‘unieke ervaring’: Yoga in het bijzijn van dolfijnen.

ACHMEA
Advertentie ACHMEA

De advertentie klinkt als volgt:

Unieke yoga ervaring bij dolfijnen | Slechts € 99,- | Om lichaam en geest in balans te krijgen, moet je je soms flink inspannen. En als je eindelijk in balans bent, heb je wel een beetje ontspanning verdiend.

Wij hebben de uitkomst: Yoga bij dolfijnen. Achmea Health Centers organiseert namelijk op 5 oktober samen met het Dolfinarium een uniek Yoga-event bij deze prachtige dieren. Door specifieke yoga oefeningen te doen in een bijzondere en inspirerende omgeving vind je de ideale balans tussen lichaam en geest. Een zeer unieke en exclusieve ervaring die je niet mag missen!

Tijdens dit event laat een trainer zien hoe dolfijnen getraind worden, hoe omgaan met stress een rol speelt en ontdek je de bijzondere relatie tussen mens en dier. In een onderwater- ruimte met een 60-meter lange glaswand, voer je – oog in oog met dolfijnen – de dubbele lotus uit. Een inspirerende les in ontstressen en ontspannen. Net zoals je gewend bent van het In Balans-pakket. Gelukkig komt ook de ademhaling aan bod, want deze ervaring is werkelijk adembenemend.

Beschikbaarheid: Slechts 70 plaatsen beschikbaar, exclusief voor Achmea Health Centers klanten. Wees er snel bij want op=op!

Het programma:

16.15 – 17.00 warm welkom inclusief welkomstdrankje.

17.00 – 19.00 yogasessie bij de dolfijnen (onder Odiesee)

19.15 – 21.00 overheerlijk dinerbuffet + afsluiting

Stuur een e-mail naar: klantenservice@achmeahealthcenters.nl om je aan te melden.

Dierenleed

Langzaam maar zeker wordt het voor iedereen duidelijk hoeveel dierenleed er schuilt achter instituties als dolfinaria. Kijk alleen maar naar de documentaire The Cove met Ric O’Barry, de verhalen van Erwin Vermeulen over Taiji en de documentaire Blackfish die nu in de bioscopen draait.

 

En wat te denken van het gesol met Orka Morgan.

Actie

ACHMEA Health Centers slaat met ‘Yoga bij dolfijnen’ de plank compleet mis. Tijd om ze dat te laten weten!

Klim in de pen en stuur een protest e-mail naar klantenservice@achmeahealthcenters.nl, laat een bericht achter op de Facebookpagina van ACHMEA of stuur ze een tweet.

Bron: De Weekbladpers: Facebook en Twitter©PiepVandaag.nl