Journalist en TV-presentatrice Loretta Schrijver is de redactie van PiepVandaag komen versterken als eindredacteur. Schrijver werd vooral bekend als nieuwslezeres bij het RTL Nieuws, wat ze vanaf 1989 naast onder meer Jeroen Pauw presenteerde.

In 2000 verruilde Loretta RTL4 voor de AVRO, waar ze het programma Alle Dieren Tellen Mee presenteerde. Na een jaar keerde ze weer terug naar het RTL Nieuws. Daarnaast presenteerde ze tal van RTL-programma’s, zoals Nederland in het Nieuws, Week XY, Gezondheid en allerlei Unicef- en WNF-programma’s. Ook deed ze de voice-overs van menig programma en documentaire.

In 2007 maakte Loretta Schrijver de overstap naar Omroep MAX, waar ze het programma Max en Loretta presenteerde. Sinds 2010 is ze naast Quinty Trustfull te zien in het vernieuwde programma Koffietijd, op RTL4.

Loretta Schrijver is een grote dierenliefhebber. In 2000 werd ze door de Dierenbescherming uitgeroepen tot Dierenvriend van het jaar, vooral vanwege haar inzet in de media voor dierenwelzijn.

Over haar samenwerking met PiepVandaag zegt ze: “Veel mooie momenten in mijn leven kan ik aan dieren toeschrijven, de keerzijde van de medaille is dat dierenleed mij OOK persoonlijk raakt. Bij PiepVandaag kunnen we alle aspecten van dierenwelzijn op een journalistiek verantwoorde manier onder de aandacht brengen.”


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.