Huisdieren zijn voor veel mensen een vol lid van het gezin. Wanneer onze trouwe vrienden komen te overlijden, is dit een grote schok voor de hele familie en het is een groot gemis wanneer onze hond, kat, vogel of rat niet meer in ons midden is.

Slapende hond
Hond | Foto via Flickr: Tim Ebbs

Als u het moeilijk heeft met het afscheid nemen van een geliefd dier of de verwerking van het gemis, dan is de lezing “Rouwen om het verlies van een geliefd dier” misschien iets voor u. De inhoud van de leszing sluit aan bij het boek “Zielepijn” van Chantal Greeve en behandelt alle aspecten die zich aandienen bij het verlies van- en het rouwproces om een geliefd huisdier, met name de praktische, psychologische, emotionele en spirituele aspecten.

De bedoeling van deze lezing is mensen duidelijk te maken dat hun verdriet er mag zijn, dat dit niet abnormaal is en ook verklaard kan worden. Daarnaast worden ook inspiraties aangereikt om het rouwproces en de verwerking ervan volledig toe te laten.

De lezing op zich duurt ongeveer en uurt, waarna er tijd is voor alle deelnemers om met elkaar hun verdriet en/of verhalen uit te wisselen.

Data:
Zondag 11 NOVEMBER 2012 – 14.00 tot 17.00 u
Zondag 20 JANUARI 2013 – 14.00 tot 17.00 u
Zondag 10 MAART 2013 – 14.00 tot 17.00 u

Programma:
Lezing door Chantal Greeve, auteur van “Zielepijn”, “Zielekind” en de “Zielezalf-Kaarten”
Daarna mogelijkheid tot het delen van ieders verhalen bij een gratis drankje.

Locatie:
KLJ Lokaal Minderhout
Minderhoutdorp 1A
2322 Minderhout
België

Deelname:
15 euro per persoon

Wilt u de lezing bijwonen? Schrijf u dan hier in!

Bron: Animals 4 Ever ©PiepVandaag.nl