De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) gaat Gaastra aanspreken op het gebruik van bont. Het kledingmerk is leverancier van (water)sportkleding en de KNRM vindt bont niet kunnen. Dit blijkt uit een blog van Nora in de Watersport Wijzer.

KNRM
Foto: Marten Tigchelaar | KNRM

“Dezer dagen lag het nieuwe tijdschrift van de KNRM in de brievenbus. Altijd goed voor veel leesplezier, behalve toen ik de naam Gaastra tegenkwam als leverancier van de KNRM kledinglijn. Ik had namelijk juist via Bont voor Dieren een mail gestuurd naar Gaastra om te protesteren tegen het gebruik van bont in hun kledinglijn.

Op mijn mail naar de KNRM kreeg ik een heel plezierige reactie: mij werd toegezegd dat de KNRM Gaastra hierop zou aanspreken! Dat helpt waarschijnlijk nog meer dan individuele protesten, maar het kan natuurlijk geen kwaad even uw digitale handtekening te zetten bij de actie “Wasbeerhond vermist”.

Bron: Nieuwslog ©PiepVandaag.nl


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.