Dat teckels eigenwijs zijn wisten we al maar Harry maakt het wel heel bont. Terwijl hij met zijn oppas Sjoerd heerlijk op het Scheveningse strand vertoefde besloot teckel Harry plotseling dat hij toch echt hoognodig naar huis moest. En dan neem je als hond natuurlijk gewoon de bus…

Teckel Harry neemt de bus
Een teckel | Foto: f0ff0 via Compfight cc

Baasje Sjoerd, of eigenlijk oppas Sjoerd, want de echte baas is zijn zus, was na een zoektocht van uren de wanhoop nabij.

Ondertussen had teckel Harry netjes bij halte 23 gewacht tot de bus kwam en toen deze stopte was hij heel simpel gewoon ingestapt. Na een ritje van 12 haltes stapte Harry weer uit. Precies op de goede plek vlak bij het huis van zijn baasje. Een oplettende medepassagier zag Harry uit de bus stappen en heeft hem daarna bij de dierenambulance gebracht. Daar zorgden medewerkers ervoor dat Harry en Baasje Sjoerd later op de avond weer herenigd konden worden.

Het advies van de dierenambulance aan mensen die hun hond kwijt zijn is overigens om de buren te bellen. De kans is groot dat een hond gewoon naar huis is gewandeld. Van een hond die de bus neemt hadden ze echter zelfs bij de dierenambulance ook nog nooit gehoord.

Bron: Omroepwest.nl ©PiepVandaag.nl