Op 6 oktober wordt voor het eerst de Landelijke Open Dag voor Dierenartsen georganiseerd. Tijdens deze open dag bieden dierenartsenpraktijken verspreid over het land een kijkje achter de schermen.

Dierenarts
© Andrew Dunn

Het thema voor de open dag is ‘Dierenarts in 3D: deskundig, dienstverlenend en duurzaam’. Verspreid over het land doen meer dan 100 dierenartsenpraktijken hun deuren open om te laten zien hoe de dierenartsen in Nederland zorgen voor mens en (huis)dier.

De Landelijke Open Dag dierenartsen duurt van 9.30 tot 17.00 uur, maar praktijken mogen zelf hun programma invullen. De Landelijke Open Dag Dierenartsen wordt georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde, de beroepsvereniging van dierenartsen, in het kader van het 150 jarig bestaan van de vereniging. De landelijke open dag zal jaarlijks worden georganiseerd op de eerste zaterdag na dierendag.

Bent u benieuwd of een dierenarts bij u in de buurt meedoet? Kijk dan op www.opendag.dierenarts.nl

Bron: KNMvD ©PiepVandaag.nl


Strijd mee tegen dierenleed!

Zonder jouw hulp kunnen House of Animals en Animals Today niet verder groeien en dieren een stem geven. Waardeer je wat wij doen, steun ons dan met een (eenmalige) donatie.